Ukrainas och Sveriges flaggor.

Vi erbjuder översättningstjänster från svenska till ukrainska.

Översättning från svenska till ukrainska

Ukrainska och ryska skiljer sig språkmässigt på flera olika sätt. Man skulle kunna dra en liknelse i hur vi upplever skillnaden mellan danska och svenska.

Översättningsbyrån Snabböversättare har haft stor framgång på den internationella marknaden. Vi översätter allt från mailkorrespondens åt privatpersoner till avancerade tekniska instruktioner åt företag.

Språkvarianter

Fonologi och språkbruk är olika beroende på det geografiska område där språket används. Vi vet vad som är avgörande i en översättning. Vi garanterar en slutprodukt som:

  • tar hänsyn till språkskillnader
  • anpassas till den terminologi som texten handlar om
  • landets juridiskt rådande omständigheter
  • språkkultur

Moderna programvaror gör oss kostnadseffektiva. Vi kan fokusera på er som kund istället för administration. Det ger er oss möjlighet att pressa priserna för översättningar.

Begär en offert och få svar redan idag!

Vi behöver utvärdera era texter för att kunna ge er en exakt prisuppgift för er översättning. Maila era textfiler och skriv gärna med eventuella önskemål eller info som vi kan ha nytta av.

Ju mer information vi får desto lättare för oss är det att kunna erbjuda en så låg kostnad som möjligt. Hör av er på 08-58 09 78 77 om ni undrar över någonting. Begär en offert och få svar redan idag på vad kostnaden blir!

2016-05-23T12:49:07.1996029Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.