Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Bangkok, Thailand.

Bangkok, Thailand. Vi erbjuder översättningar mellan svenska och thai.

Översättningar från svenska till thai

Många svenska turister åker till olika delar av Thailand för att njuta av vad landet har att erbjuda. Våra översättare kan hjälpa er med olika typer av korrespondens från svenska till thai. Allt från enklare meddelanden till juridiska handlingar.

Översättare i Thailand

Thailand är ett tropiskt land med många naturtillgångar.

Snabböversättare har tillgång till frilansande översättare i Thailand. Ta hjälp av oss i er affärskommunikation med era thailändska samarbetspartners.

Vi expanderar världen över och har etablerat oss internationellt. Hög kvalitet, snabba leveranser och konkurrenskraftiga priser är det som kännetecknar oss på marknaden.

Thailändska översättningar

Anlita oss och få thailändska översättningar till absolut högsta kvalitet. Det är viktigt att veta skillnaderna i olika dialekter för att undgå stora missförstånd. Vi vet vad som särskiljer språkvarianterna från varandra.

Era svenska texter översätts till thai av översättare som:

Vi tummar inte på kvaliteten men kan ändå erbjuda förmånliga priser jämfört med andra översättningsbyråer. Våra återkommande kunder vittnar om den framgång vi hittills har haft på marknaden. För översättning från svenska till thai är vårt nuvarande ordpris SEK 2,82 per ord.

Offert

Ni är välkomna att ringa på 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi skräddarsyr översättningen enligt era önskemål. Bra kommunikation mellan projektledare och översättare samt hög tillgänglighet till kunden är det som gör oss starka. Som kund ska ni känna er trygga och alltid kunna nå oss om ni har frågor eller funderingar.

Begär en offert genom att maila era textfiler eller använda er av formuläret (enstaka texter). Vi diskuterar med den översättare som vi anser vara bäst lämpad för ert uppdrag och förhandlar om ett bra pris. Ni får tillbaka ett offerterbjudande som få konkurrenter klarar av att matcha i förhållande till den höga kvalitet våra översättare har. Välkomna med er offertförfrågan redan idag!

2016-07-14T11:33:09.9665290Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.