Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Silo för olja.

Vi översätter gärna era svenska texter till sorani. Skicka era filer via e-post så hjälper vi er vidare.

Vi översätter från svenska till sorani

Snabböversättare är en översättningsbyrå som expanderar runt om i hela världen. Vi erbjuder översättningstjänster mellan de flesta språk. De kurdiska översättare som finns i vårt globala nätverk har alltid språket som modersmål.

Men de har även dialektal kunskap inom de olika förgreningarna av det kurdiska språket. Vi kan till exempel översätta era svenska dokument till sorani.

Snabböversättare en global översättningsbyrå

Vår position på världsmarknaden som översättningsbyrå är stark och vi är etablerade i många länder. Det som gör oss så konkurrenskraftiga beror på flera saker men grunden till framgången är en effektiv organisering.

Att framgången fortsätter och att vi expanderar beror även på:

Offertförfrågan

Ta reda på vad er text skulle kosta att översätta från svenska till sorani! Det gör ni genom att begära en offert via formuläret eller genom att skicka texterna via e-post.

Vi går igenom texterna och återkommer med ett erbjudande som ni sedan aktivt väljer att tacka ja till om ni vill gå vidare med översättningen.

Personlig projektledare

Under projektets gång har ni samma kontaktperson som ni kan vända er till om ni har några frågor. Projektledaren jobbar tillsammans med ett team så det finns alltid någon ni kan prata med om ni behöver information.

På kontaktsidan hittar ni våra kontaktuppgifter. Ni är alltid välkomna att ringa om ni har några funderingar. Vi hjälper er vidare!

2016-07-08T08:32:57.2712717Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.