Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Boksidor.

Vi översätter gärna era svenska texter till kurmanji. Skicka dokumentfilerna via e-post så hjälper vi er vidare.

Översättning från svenska till kurmanji

Översättningsbyrån Snabböversättare bearbetar era svenska texter och översätter dem till kurmanji. Vi arbetar efter de önskemål ni har och styr upp processen runt dessa.

Våra kurdiska modersmålsöversättare har även regionala språkkunskaper. Huvuddialekterna sorani och kurmanji är två av dessa. Vi erbjuder också spetskompeten för dialekter som badinani (bahdini) och zazaiska (zaza).

Svensk-kurdisk översättning

Översättningsbyrån Snabböversättare levererar era texter efter den korrekturlästs av en annan översättare. Allt för att säkerställa kvaliteten på er produkt.

Era svenska text justeras och genomgår flera steg för att kvalitetssäkra översättningen till kurmanji. ”Kvalitetsstegen” som vi kan kalla den innefattar:

Begär er offert redan idag!

Vi tycker att språk är både roligt och viktigt. Vi vill gärna hjälpa er med era översättningar från svenska till kurmanji. Hos oss finns den språkliga spetskompetensen ni letar efter. Vi har kunskapen som krävs för en grammatiskt korrekt översättning. Men vi har mycket mer än så.

Begär er offert via formuläret redan idag! Har ni flera filer med svensk text bifogar ni dessa i ett mail istället.

Vi går igenom textfilerna och återkommer med ett konkurrenskraftigt erbjudande så fort som möjligt. Ni tar beslutet om ni vill gå vidare med projektet eller inte. Godtar ni erbjudandet startar vi bearbetningen av er text på en gång.

Att begära en offert kostar ingenting förrän ni bestämmer er för att acceptera det erbjudande ni fått. Välkomna att ringa till oss och ställa era frågor på telefonnummer 08-58 09 78 77.

2016-07-08T08:32:26.2971746Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.