Bok

Maila era inskannade filer så återkommer vi med en prisvärd offert. Vi hjälper er med översättningar från svenska till jiddisch.

Översättning från svenska till jiddisch

Ring 08-58 09 78 77 om ni behöver hjälp med översättningar från svenska till jiddisch.

Vi har kompetensen ni söker! Vi har kunskapen om de skillnader som finns inom de olika dialekterna.

Anlita översättningsbyrån Snabböversättare om ni vill ha en kvalitetsprodukt till ett rimligt pris med snabb leverans.

Minoritetsspråk i Sverige

Jiddisch är sedan år 2000 ett av Sveriges officiella minoritetsspråk. Det är erkänt som ett extraterritoriellt minoritetsspråk i Sverige.

Det betyder att språkets användare till skillnad från exempelvis tornedalsfinskans inte kan knytas till något avgränsat geografiskt område.

Lunds universitet undervisar och forskar i språket idag. Det finns ett uppskattat antal modersmålstalare av jiddisch i Sverige som är ungefär 1 500 talare.

Offertförfrågan

Snabböversättare har det som krävs för en korrekt översättning från svenska till jiddisch. Ring 08-58 09 78 77 så får ni prata med någon av våra projektledare.

Vi berättar mer om vilka tjänster vi kan erbjuda och hur våra rutiner fungerar. Begär en offert för er text som ni vill låta översätta genom att maila materialet till oss.

Vi återkommer snarast möjligt med en prisoffert som få av våra konkurrenter kan överträffa. Ni får dessutom en personlig projektledare som är er kontaktperson genom hela processen.

2016-05-24T07:00:51.4960794Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.