Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Flodbädd.

Vi erbjuder översättningar från svenska till bulgariska.

Översättning från svenska till bulgariska

Bulgarien har en lång tradition av tillverkning. Infrastrukturen förbättras successivt och arbetskraftskostnaderna är låga i jämförelse med övriga Europa.

Affärsmöjligheterna är stora för svenska teknikföretag. Översättningsbyrån Snabböversättare har den tekniska kompetens som krävs för terminologiskt korrekta översättningar.

Översättare i Bulgarien och Balkan

Men vi har inte bara kompetens i Bulgarien utan även i övriga Balkan-länder. Våra översättare finns även i Moldavien, Rumänien, Makedonien och många andra minoritetsområden där språket används.

Era svenska tekniska texter översätts till bulgariska av noga utvalda översättare. Välutbildade med tidigare erfarenhet av tekniska översättningar garanterar våra översättare bästa tänkbara kvalitet.

Affärsöversättning från svenska till bulgariska

Teknikföretag i Bulgarien är framför allt koncentrerade runt de större städerna och utmed de viktigaste vägarna. Precis som i andra länder finns även underleverantörer runt de större företagen. Med en lovande framtid för företagsmarknaden i Bulgarien ökar också efterfrågan på översättningar.

Våra kunder kommer ofta tillbaka och anlitar oss för nya uppdrag med motiveringen att vi håller hög kvalitet och kan leverera snabbt. Anlita oss ni också för en korrekt översättning av er svenska text.

Offert

Mejla de svenska textfilerna till oss och ange gärna eventuella önskemål och önskat leveransdatum. Vi gör en analys av materialet och återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Vill ni veta mer? Kontakta oss på 08-58 09 78 77, via e-post eller mejla direkt till en projektledare via visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare.

2016-07-04T12:49:05.7371334Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.