Tangentbordsknappar.

Mejla era svenska texter till oss så återkommer vi med ett offerterbjudande för er översättning till bengali.

Översättning från svenska till bengali

Bengali eller bengaliska är det språk som används i regionen Bengalen i östra Sydasien. Regionen omfattar Bangladesh och den indiska delstaten Västbengalen.

Omkring 98 % av Bangladeshs totala befolkning talar bengali som modersmål. Bengalitalande grupper i Mellanöstern, Västvärlden och Malaysia finns också.

Bengaliska översättningar

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder kvalitetssäkrade översättningar mellan svenska och bengali. Vi hanterar alla typer av textdokument.

Personliga brev, e-post eller mer avancerade avtal eller instruktioner är bara några exempel på vad vi kan översätta. Era svenska texter bearbetas alltid av någon med bengali som modersmål.

Offerterbjudande

Mejla det material ni vill ha översatt från svenska till bengali så återkommer vi med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Vi har många kunder som anlitar oss för återkommande uppdrag.

Kontakt

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Alla uppgifter ni behöver finns på sidan Kontakt.

2016-07-04T12:03:54.9114295Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.