Översättningar från svenska till sydamerikansk spanska

Argentinas flagga.

Översättningar från svenska till sydamerikansk spanska.

Oftast blandas begreppen Latinamerika och Sydamerika ihop. Latinamerika syftar på den kulturgeografiska, språkliga region där framför allt de latinska språken spanska och portugisiska talas och omfattar såväl södra Nordamerika (Mexiko) som Mellan- och Sydamerika samt vissa delar av Västindien (Kuba exempelvis).

Trots att spanskan dominerar stora delar av Nordamerika ingår USA inte i begreppet Latinamerika beroende på att engelska är det officiella språket.

Sydamerika är däremot en rent geografisk benämning och innefattar samtliga länder på den sydamerikanska kontinenten – från Chile till Colombia men även Surinam där nederländska talas samt Guyana där det talas engelska.

Översättare i Sydamerika

Snabböversättare har ett brett nätverk av frilansande översättare. Många av de finns i Sydamerika, lokaliserade i olika spansktalande regioner.

Vi väljer alltid översättare utifrån de kriterier vi har och i förhållande till ert textinnehåll. Texten ska översättas så att den efterliknar originaltexten så mycket som möjligt.

Modernt språkbruk och rätt terminologi

Med en stor kontinent följer också många sydamerikanska språkvarianter och dialekter. Snabböversättare har spanska översättare i Sydamerika som är specificerade för just din språkkombination inom ert önskade ämnesområde, vilket garanterar er en hög kvalitet på er översättning.

Offerterbjudande

För att vi ska kunna ge er ett korrekt pris behöver vi se det material som ska översättas. Mejla textfilerna till oss så återkommer vi med ett offerterbjudande så fort vi kan.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni har några frågor så hjälper någon av projektledarna er vidare!

2016-06-14T13:59:15.2572503Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.