Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sjön Bled, Slovenien

Vi erbjuder översättningar från svenska till slovenska.

Översättning från svenska till slovenska

Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag. Vi har modersmålsöversättare inom de flesta marknadsinriktningar.

Snabböversättare anlitar noga utvalda översättare som ska matcha er text när det gäller innehåll och ämnesområde.

Lokalisering i Slovenien

Att lokalt anpassa en textöversättning, i det här fallet från svenska till slovenska, kallas lokalisering.

Vi tar hänsyn till:

Våra programvaror är speciellt framtagna för översättningsbyrån Snabböversättare. Det gör att vi kan hålla låga priser och korta leveranstider men ändå bibehålla den höga kvaliteten.

Professionella översättare

Ett stort nätverk av professionella översättare. En effektiv organisation. Väl fungerande kommunikation mellan alla aktörer. Detta är exempel på varför vi är den snabbast växande översättningsbyrån på den europeiska marknaden idag.

Offerterbjudande

Begär en offert och få ett erbjudande som få konkurrenter kan överträffa. För att vi ska kunna ge ett exakt pris behöver vi se det material som ska översättas.

Är det en mindre textmängd går det bra att använda formuläret. Om översättningen gäller flera sidor text bifogar ni filerna i ett mejl. Vi återkommer med en exakt offert så fort som möjligt.

Kontakta oss

Hör av er på 08-58 09 78 77 ifall ni har frågor så svarar någon av våra projektledare. Vi skräddarsyr översättningen efter era önskemål och behov.

2016-07-13T11:03:59.0517356Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 43 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.