Översättningar från svenska till slovakiska

Borg i Slovakien.

Vi erbjuder översättningar från svenska till slovakiska.

Snabböversättare har mångårig erfarenhet av översättningar från svenska till slovakiska. Vårt massiva nätverk av frilansande översättare gör att vi kan hantera de flesta språkkombinationer idag.

Kostnadseffektivt

Vi har ett kostnadseffektivt arbetssätt vilket har tagit oss dit vi är idag. Med automatiserade rutiner kan vi fokusera på det som är viktigt – kunden.

Vi är en av de snabbast växande översättningsbyråerna på marknaden och vi expanderar världen över. Att översätta en vanlig text från svenska till slovakiska kostar hos oss bara SEK 2,44 per ord. Hör av er så berättar vi mer om vad vi kan göra för er!

Översättare med slovakiska som modersmål

När det gäller att översätta från svenska till slovakiska har vi välutbildade översättare i Slovakien. De har språket som sitt modersmål och mycket goda kunskaper i svenska.

Språkkunskaperna i svenska beror vanligtvis på att översättaren har haft sin utbildning i Sverige. Vi matchar alltid översättaren med textinnehållet. Har ni en teknisk eller medicinsk översättning får ni någon som har en relevant utbildning för översättningen.

Erbjudande

För att kunna tala om vad era dokument skulle kosta att översätta behöver vi se dem. Skanna in texterna om de inte redan finns digitaliserade. Bifoga dessa i ett mail och skicka till oss.

Någon av våra projektledare går igenom materialet och återkommer med ett förmånligt erbjudande. Väljer ni att godta offerten sätter arbetet med översättningen igång med omedelbar verkan.
Ni kan nå oss på 08-58 09 78 77 om ni har funderingar eller vill veta mer. Välkomna att ringa redan idag!

2016-07-13T11:02:44.4917002Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.