Rumänska flaggan.

Vi erbjuder översättningar från svenska till rumänska.

Översättning från svenska till rumänska

De senaste årens starka ekonomiska tillväxt har lett till att svenska företag har haft god avkastning i Rumänien.

En följd av detta är ett ökat behov av översättningar från svenska till rumänska. Snabböversättare erbjuder översättningstjänster till och från rumänska.

Teknisk översättning från svenska till rumänska

Våra översättare finns lokaliserade i Rumänien och har språket som sitt modersmål. Gedigen utbildning inom det område textöversättningen gäller garanterar en mycket hög kvalitet av er produkt.

Vi kan översätta era industritekniska manualer från svenska till rumänska utan problem.

Men vi anlitas inte bara av företag utan även av privatpersoner. Det kan gälla översättningar av meritförteckningar, personliga meddelanden eller brev. Vi översätter alla typer av dokument till såväl enskilda personer som organisationer och myndigheter.

Vad kostar en översättning?

Vi behöver analysera era textdokument innan vi kan svara er på den frågan. Skicka era textfiler till oss så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande så snart som möjligt. Vi garanterar ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan överträffa.

Kontakt

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har funderingar kring översättningen och hur rutinerna kring den fungerar. Vi ser fram emot ert samtal!

2016-07-11T08:45:48.2955157Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.