Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Portugals flagga.

Översättningar från svenska till portugisiska. Skicka era textdokument via e-post eller genom att fylla i formuläret till höger så återkommer vi med ett offerterbjudande så fort vi kan.

Översättningar från svenska till portugisiska

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder professionella svensk-portugisiska översättningar. Vi har vi den expertis och kunskap som krävs för en grammatiskt korrekt översättning med rätt språkbruk och terminologi för just ert ämnesområde!

Certifierade portugisiska översättare

Snabböversättare översätter era dokument, oavsett dokumenttyp, från svenska till portugisiska. Översättningar av kontrakt eller tekniska manualer hanteras av specialiserade översättare inom just de specifika områdena som är aktuella för er översättning. När vi anlitar en portugisisk översättare så har denne alltid portugisiska som modersmål.

Lokalisering

När man vid en översättning tar hänsyn till lokala förhållanden som har inverkan på översättningen kallar man det för lokalisering. Det kan till exempel vara olika dialektala skillnader i ett och samma språk.

Man kanske säger en sak i norra delen av Portugal och en annan i södra delen. Vi vet de små skillnaderna i de olika språken och detta gör oss unika på marknaden idag.

Med portugisiska som modersmål

Snabböversättare har ett gott rykte på översättningsmarknaden. Vi utför professionella översättningar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser och med snabba leveranser. Vår styrka är vårt massiva nätverk av certifierade översättare, alla med målspråket som modersmål.

Med expertis om lokalisering, våra professionella översättare, en effektiv organisation och ett väl fungerande system kan vi garantera en slutprodukt av toppkvalitet.

Begär en offert och få ett förmånligt erbjudande

Skicka gärna in er text per e-post eller genom att fylla i formuläret så återkommer vi med ett offerterbjudande ni får ta ställning till. Att översätta en vanlig text från svenska till portugisiska kostar hos oss bara SEK 1,69 per ord.

Har ni frågor eller funderingar? Kontakta oss på telefon 08-58 09 78 77 vardagar mellan 08:00 och 18:00 så hjälper vi er vidare i processen och svarar på de frågor ni har.

Varmt välkomna!

2016-07-11T08:16:53.2050240Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.