Holländska träskor.

Hos oss får ni kvalificerade översättningar från svenska till nederländska. Fyll i formuläret eller skicka er text via e-post så återkommer vi med en prisvärd offert så snart som möjligt och hjälper er vidare.

Översättning från svenska till nederländska

Vi översätter era textdokument från svenska till nederländska. Oavsett omfång på texten och oberoende av vilket ämnesområde översättningen gäller så har vi rätt nederländska översättare för just er!

Våra frilansande translatorer finns stationerade i de olika delarna av Nederländerna, alltid med nederländska som modersmål vilket säkerställer en hög kvalitet och garanterar en snabb leverans.

Detta gör det också möjligt för oss att ligga prismässigt lägre på marknaden än våra konkurrenter idag.

Specialister undviker fallgroparna…

Snabböversättare översättningstjänst har ett stort nätverk av nederländska översättare som är specialiserade inom olika ämnesområden och bor i Nederländerna.

En juridisk text översätts alltid av någon med stor erfarenhet inom det juridiska området, en teknisk text av någon med teknisk bakgrund, en medicinsk text av en översättare som har medicin som specialitet och så vidare.

Vi har goda relationer med översättare som är experter på områden som: sport, kultur, politik, litteratur, luft- och sjöfart, natur och miljö, turism och historia med mera.

…och det är inte dyrt

Vi är den snabbast växande översättningsbyrån i Europa. Närmare hundratusen kunder anlitar oss för våra översättningstjänster idag. Att vi kan hålla nere priserna beror på det stora nätverk av översättare vi har tillsammans med en effektiv organisation och ett väl fungerande programsystem. Vi är välkända på den internationella marknaden för hög kvalitet, korta leveranstider och konkurrenskraftiga priser.

Så mycket kostar en svensk-nederländsk översättning

För att ta reda på hur mycket er översättning skulle komma att kosta fyller ni i offertformuläret, eller skickar texten via e-post så returnerar vi en specifikation baserat på era önskemål och behov.

Kontakta oss

Har ni frågor så kan ni ringa och prata med våra projektledare på telefonnummer 08-44 68 58 87 . De hjälper er vidare i processen och ser till att era behov och önskemål tillgodoses.

2016-07-05T12:48:56.8224324Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 53 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.