Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från svenska till albanska

Kuvert

Mejla era textfiler till oss så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande för er översättning från svenska till albanska.

Snabböversättare erbjuder privatpersoner och företag skräddarsydda översättningar från svenska till albanska.

Med lokaliserade översättare kan vi garantera högsta tänkbara kvalitet och snabba leveranser av era bearbetade texter.

Albanska översättningar

De albanska huvuddialekterna toskiska och gegiska skiljer sig mycket från varandra. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att era texter alltid hanteras av någon med rätt kompetens i förhållande till översättningens målspråk och målgrupp.

Översättningsbyrån Snabböversättare är noga med vem som översätter vad och vi anpassar alltid projektet utifrån kundens behov.

Svensk-albansk översättning

Det är viktigt att översätta era svenska texter så autentiskt som möjligt till albanska för att textens budskap ska tilltala målgruppen. Språkkänsla, korrekt grammatik och terminologi är likvärdigt viktiga.

Översättningsbyrån Snabböversättare kan med tillgång till specialiserade och sakkunniga översättare garantera allt detta.

Offert

Ta reda på vad er översättning kostar genom att mejla de texter som ska översättas till oss. Någon av våra projektledare går igenom texterna och återkommer med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt. Vi tar fram den projektlösning som passar er bäst!

2016-07-04T11:21:39.7508034Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.