Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Säkerhetsdatablad.

Vi erbjuder professionell översättning av säkerhetsdatablad (SDB).

Översättning av säkerhetsdatablad (SDB)

Översättningsbyrån Snabböversättare erbjuder översättningar av säkerhetsdatablad (SDB, engelska: MSDS) för alla typer av företag och samarbetar med översättare som har lång erfarenhet av den här typen av uppdrag.

SDB krävs vid genomförande av åtgärder som rör arbetssäkerhet samt hälso- och miljöskydd. Detta gäller framförallt aktiviteter med kemiska medel.

Specialiserade översättare inom kemisk industri

I vår databank finns ett urval av översättare som är specialiserade på översättningar av SDB inom den kemiska industrin.

De är alltid ajour och insatta i de senaste förordningarna och reglerna som är relevanta inom det relevanta kemiska området.

Modersmålsprincipen

För att kunna leverera en kvalitetsäkrad översättning arbetar vi uteslutande efter modersmålsprincipen. Det innebär att alla våra översättare har målspråket som modersmål.

Era säkerhetsdatablad bearbetas alltid i enlighet med de juridiska omständigheter och föreskrifter som råder i det land/de länder där era målgrupper finns. Vi håller oss ständigt uppdaterade om de senaste EU-direktiven inom olika områden.

Alla språk

Vi erbjuder översättningar av SDB till och från i princip alla språk. Tyska, engelska, franska, tjeckiska, polska, slovenska, slovakiska, ryska och kinesiska är några språk som ofta efterfrågas.

Ytterligare information om vilka språk vi kan hjälpa till med när det gäller den här typen av översättningar, kan ni läsa mer om under Så här arbetar vi med olika språk på vår hemsida.

Sekretess

Vi behandlar era texter med sekretess och skickar ett sekretessavtal på begäran om så önskas. Vill ni ha ett anpassat avtal så löser vi det naturligtvis. Det är viktigt för oss att ni som kund känner er bekväma och trygga i att anlita oss för den här typen av översättningar.

Kontaktuppgifter

Kontakta oss via e-post eller ring något av våra kontor och diskutera med oss. Tillsammans tar vi fram den lösning som passar er bäst och behovsanpassar översättningen. Samtliga kontaktuppgifter hittar ni under Kontakt.

2016-06-03T08:59:09.2853083Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.