Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning av en internationell reklamkampanj

Karta över Europa med EU-flaggan ovanför.

Professionella översättningar av reklamkampanjer till alla språk!

Översättningar av reklamtexter ställer stora krav på översättaren. Utöver det innehållsmässiga budskapet spelar textens marknadsförande funktion i en viktig roll.

En slagkraftig översättning är oftast det som avgör om en reklamkampanj lyckas eller inte. Perfekta språkkunskaper räcker oftast inte vid sådana översättningsuppdrag.

För våra uppdrag här använder vi därför översättare som är särskilt utbildade inom branschen.

Översättning till 23 olika språk

Översättningsbyrån Snabböversättare fick inför valet till Europaparlamentet 2009 i uppdrag att översätta en slogan till EU:s 23 olika officiella språk. Uppdragsgivaren var den internationella reklambyrågruppen Scholz & Friends.

Vi kunde vi snabbt sammanställa ett team av projektledare, översättare och korrekturläsare. Uppdraget avslutades framgångsrikt och levererades inom överenskommen leveranstid.

Stor framgång

Reklamkampanjen som genomfördes i 27 olika länder skördade enligt Scholz & Friends sin första framgång redan före valet till Europaparlamentet, och väckte även under och efter kampanjen stort intresse.

Offerterbjudande

Behöver ni hjälpa med att översätta en internationell reklamkampanj? Skicka en offertförfrågan via e-post tillsammans med textmaterialet. Vi granskar texterna och återkommer med ett erbjudande så snart som möjligt.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni vill veta mer! Ring 08-58 09 78 77 eller mejla direkt till en av våra projektledare via visitkortet här nedanför så hjälper vi er vidare.

2016-06-17T13:35:40.0150953Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.