Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Marknadsföringstexter från svenska till tyska

Skog som speglas i sjö.

Vi erbjuder behovsanpassade översättningar av marknadsföringstexter från svenska till tyska.

Att översätta olika textmaterial inom marknadsföring till tyska kräver mycket av översättaren. Här spelar språkkänsla och kreativitet minst lika stor roll som det grammatiska.

Översättningsbyrån Snabböversättare berättar i det här avsnittet om vilka krav som ställs på den översättare vi slutligen väljer för just ert uppdrag.

Tyska språkvarianter

Behöver ni översätta en annons eller en reklamkampanj från svenska till tyska? Finns era målgrupper i Tyskland, Österrike och Schweiz?

Vi anlitar då översättare med rätt tyska språkkunskaper och tittar på översättarens tidigare erfarenheter och utförda uppdrag inom det här området.

Transkreation

Eftersom målgruppen kan finnas i olika tysktalande länder behöver man även använda sig av omskrivningar och anpassade översättningar ibland för att språket ska vara i enlighet med det aktuella landets språkkultur. Den typen av anpassad översättning kallas transkreation. Vi erbjuder olika lösningar och anpassar alltid översättningar efter era behov.

Med tillgång till översättare i olika tysktalande länder kan vi garantera en mycket hög kvalitet och en trygghet i att översättaren har en bakgrund inom ert område.

Oavsett om ni ska marknadsföra er produkt eller tjänst i Schweiz, Österrike eller Tyskland kan ni vara säkra på att vi har den kompetens som är nödvändig för den här typen av uppdrag.

Lokalisering

Vi skräddarsyr översättningen och anpassar den utifrån kundens behov. Vi använder oss av lokalisering. Det innebär att vi tittar dels på transkreation och tar hänsyn till varierande terminologiska uttryck samt lokala påverkande faktorer.

Målgrupp och juridiska omständigheter är också faktorer som vi tar hänsyn till. Det är viktigt att översätta på ett sådant sätt att originaltexten efterliknas så mycket som möjligt men förmedlar en bra och flytande språkkänsla på målspråket.

Erbjudande

Ta del av våra förmånliga erbjudanden och begär en offert redan idag! Skicka era textfiler till oss så analyserar vi dem och återkommer med ett prisvärt erbjudande så snart som möjligt.

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare och diskuterar vilken typ av lösning som passar er text bäst. Vi hjälper er med en lyckad marknadsföring.

2016-06-17T06:50:56.9709320Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.