Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Marknadsföringstexter från svenska till spanska

Foaje.

Vi utför översättningar av reklamkampanjer, presentationer, annonser och andra marknadsföringstexter från svenska till spanska. Skicka era texter till oss så återkommer vi med en prisvärd offert!

Reklamkampanjer, annons- och marknadsföringstexter behöver översättas på ett sådant sätt att det lockar målgruppen till att köpa era tjänster och/eller produkter.

Översättningsbyrån Snabböversättare anlitar noga utvalda översättare med bakgrund och erfarenhet inom marknadsföring och försäljning.

Reklam, presentationer och annonser

Marknadsföringstexter kan vara många olika typer av texter. Man kan dela upp dessa i två kategorier: informationsmaterial och säljinriktat material.

Kursmaterial, reklamtrycksaker, hemsidor, produktpresentationer är exempel på marknadsförande texter som vi översätter återkommande från svenska till spanska.

Kreativt tänkande och skrivande

Reklamtexter med säljinriktning, förutsätter inte bara korrekt språkbruk och grammatik utan ett kreativt tänkande som får köparen intresserad av det ni säljer. Det är inte bara information som ska översättas utan här ska även en känsla förmedlas till målgruppen.

Lokalisering

Översättningsbyrån Snabböversättare samarbetar med översättare runt om i olika spansktalande delar av världen. Lokalisering ingår alltid i våra översättningar och ger er snabba och konkurrenskraftiga översättningar av högsta kvalitet, helt anpassade utifrån era behov, geografiska områden och målgrupper.

Prisvärd offert

Ta reda på vad er reklamtext, annons eller presentation kostar att översätta från svenska till spanska. Skicka era textfiler via e-post eller via det formulär som ni ser (max en A4-sida) så granskar vi underlaget och återkommer sedan med ett erbjudande som ni får ta ställning till.

Kontakt

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 om ni vill ha mer information om den här typen av översättningar. Vi hjälper er vidare och behovsanpassar er översättning.

2016-06-17T06:50:12.8147254Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.