Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Marknadsföringstexter från svenska till norska

Vikt tidning.

Vi erbjuder översättningar från svenska till norska inom marknadsföring. Reklam, annonser och kampanjer är bara några exempel på vad vi kan hjälpa till med.

Översättningsbyrån Snabböversättare utför översättningar av annonser, reklam, presentationer och andra texter inom marknadsföring och försäljning.

I en sådan här översättning är det lika viktigt att förmedla ett budskap som det är med en korrekt grammatik.

Vi har kompetensen och kunskapen om transkreation, språkkänsla och levererar kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser.

Handel Sverige – Norge

Gränshandeln mot våra grannländer Danmark, Finland och Norge omsätter miljarder varje år och utvecklingen här är idag starkare än utvecklingen i övrig detaljhandel i Sverige.

Värmland, norra Bohuslän och Jämtland har haft stor nytta av närheten till Norge och har i vissa orter en betydande gränshandel. Många glesbygdsorter har haft stor utdelning av gränshandeln mellan Sverige och Norge och Sverige.

Analog och digital marknadsföring i Norge

Oavsett om er svenska marknadsföringstext är webbaserad eller ska tryckas i reklamblad eller som en annons i en tidning, har vi konkurrenskraftiga erbjudanden för era översättningar.

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer noga ut översättare med en relevant bakgrund i förhållande till textinnehållet. Översättarens tidigare erfarenheter, referenser och modersmål är andra saker vi tar hänsyn till innan vi anlitar någon för ett uppdrag. Allt för att kunna säkerställa högsta tänkbara kvalitet.

Offert för översättning från svenska till norska

Ni begär enkelt en offert för er översättning genom formuläret eller genom att bifoga era texter via e-post.

Vi analyserar och återkopplar sedan med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Väljer ni att acceptera erbjudandet påbörjar vi översättningen direkt och levererar slutprodukten inom överenskommen tid.

Ring oss

Våra projektledare finns tillgängliga på 08-58 09 78 77 så tveka inte att höra av er om ni har frågor eller vill veta mer.

2016-05-27T09:53:58.6871330Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.