Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Marknadsföringstexter från svenska till franska

Eiffeltornet.

Vi stärker er marknadsföring i Paris genom behovsanpassade översättningar från svenska till franska.

Den svenska exporten till Frankrike har kontinuerligt ökat de senaste åren och svenska företag och Sverige generellt har ett mycket gott rykte i landet.

Många stora svenska företag och koncerner finns sedan länge etablerade på den franska affärsmarknaden.

Kulturella skillnader mellan Sverige och Frankrike

Snabböversättare har många års erfarenhet av kvalificerade översättningar inom marknadsföring och försäljning. Men här krävs mer än bara en översättning. Kunskap om hur affärskulturerna skiljer sig åt är av stor betydelse i den här typen av projekt.

Reser vi till Japan är vi väl medvetna och förberedda på en annan kultur, både allmänt och affärsmässigt. Reser vi till ett annat europeiskt land har vi en generaliserad föreställning om hur vi tror att det är, fast det faktiskt kan skilja sig mycket mellan länderna även här.

Missförstånd uppstår lätt vid affärsmöten på grund av att man helt enkelt är dåligt insatt i de olika ländernas affärskulturer.

Vi kan lokalisering

För att undvika missförstånd krävs en ökad förståelse för de olika kulturerna. Svenskar har ett direkt språkbruk, fransmän har ett indirekt. Fransmän planerar stort medan svenskar tar ett steg i taget och fattar många små beslut.

Anlitar ni oss för att översätta era annonser eller andra marknadsföringstexter bearbetas era texter av en noga utvald översättare.

Vi kräver att översättaren i språkkombinationen svenska-franska har franska som modersmå, relevant bakgrund och erfarenhet i förhållande till textens ämnesområde. En översättare som är väl insatt i terminologi och språkkultur garanterar er bästa tänkbara kvalitet.

Prisvärt erbjudande

Ta del av våra prisvärda erbjudanden genom att mejla era texter till oss eller vid kortare texter kan ni även använda formuläret. Vi återkommer med en förmånligt offerterbjudande så snart vi tittat igenom texterna och pratat med översättaren.

Kontakt

Hos oss får ni kvalitetssäkrade översättningar till rimliga priser. Ring oss gärna och ställ era frågor om ni har några funderingar kring er marknadsföring. Ni når oss på 08-58 09 78 77, alla vardagar under vanlig kontorstid.

2016-06-03T08:41:40.2054108Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.