Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning inom marknadsföring från svenska till engelska

Framsida på tidning.

Vi erbjuder översättningstjänster inom marknadsföring från svenska till engelska.

Översättningar inom marknadsföring och försäljning ställer krav på grammatik och språkbruk, men även på översättarens språkkänsla och förmåga att skriva en säljande text.

Översättningsbyrån Snabböversättare kvalitetssäkrar texten så att den förmedlar samma språkkänsla som originaltexten gör.

Budskap och målgrupp

För att en annons eller reklamkampanj ska förmedla ett budskap som når fram till den tänkta engelska målgruppen, krävs en anpassad översättning .

Vi skräddarsyr era annonser och reklam så att de skapar de rätta förutsättningarna för en lyckad marknadsföring utifrån era behov och önskemål.

Lokalisering i en översättning

Våra översättare har målspråket som modersmål och en relevant utbildning i förhållande till marknadsområdet.

Oavsett om översättningen gäller australiensisk engelska, brittisk engelska, amerikansk engelska eller kanadensisk engelska så garanterar vi att er text alltid bearbetas av en översättare med relevant engelsk språkvariant som modersmål.

Begär en offert

Vi utför översättningar av pressmeddelanden, annonser, broschyrer och andra marknadsföringstexter. Begär en offert för en översättning av era texter genom att mejla materialet till oss.

Vi granskar textmaterial och återkommer sedan med ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Godtar ni offerten sätter vi igång med arbetet direkt.

Kontakta oss

Ring 08-58 09 78 77 om ni har några frågor eller funderingar. Våra projektledare berättar gärna mer om hur vi arbetar och vilka översättningstjänster vi kan erbjuda inom marknadsföring.

2016-05-31T14:06:28.6380787Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.