Översättning inom marknadsföring från spanska till svenska

Spanska tidningar.

Vi utför översättningar inom marknadsföring från spanska till svenska.

Marknadsföring, information och säljande texter måste ha översättas med stor språkkänsla där texten lockar den som läser att köpa en viss tjänst eller produkt.

Översättningsbyrån Snabböversättare har det som krävs för den här typen av översättningar och hjälper er gärna.

Transkreation

Transkreation, anpassning, copy- och reklamöversättning – uttrycken är många på den här typen av översättningar.

Transkreation är konsten att översätta och skriva om en text på ett kreativt sätt (här från spanska till svenska), så att den anpassas till målgruppen och det geografiska område där målgruppen finns.

Projektledning

Hos oss får ni en personlig projektledare som blir er kontaktperson genom hela processen. Ni kan alltid kontakta er PM (project manager) när ni har frågor eller funderingar kring någonting.

Projektledaren väljer noga ut översättare som har den bakgrund och erfarenhet som krävs för den här typen av översättningar. Endast beprövade och professionella översättare anlitas och vi har tillgång till tusentals frilansande översättare världen över inom olika områden.

Vad kostar det att översätta en annons från spanska till svenska?

För att kunna svara på det måste vi se det material ni vill ha översatt. Genom att fylla i uppgifterna i formuläret här kan ni enkelt begära en offert för exempelvis en mindre annons text.

I det fall offertförfrågan gäller en större textmängd, mejlar ni texterna till oss. Vi gör en analys och återkommer sedan med ett offerterbjudande som få av våra konkurrenter kan matcha.

Ring oss

Snabböversättare är idag den snabbast växande översättningsbyrån i Europa. Med kostnadseffektiva lösningar levererar vi snabba översättningar till konkurrenskraftiga priser. Anlita oss och spar både tid och pengar i er marknadsföring.

Har ni funderingar eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt är ni varmt välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 .

2016-06-14T06:33:07.4309074Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.