Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning inom marknadsföring från engelska till svenska

Morgontidningar.

Vi erbjuder översättningstjänster inom marknadsföring från engelska till svenska.

Att kunna översätta en säljande text kräver mer av en översättare än bara korrekt grammatik och terminologi.

Här gäller det att få målgruppen intresserad av tjänsten eller produkten som ni vill marknadsföra på en internationell marknad.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kompetensen som hjälper er till en lyckad marknadsföring .

Språkkänsla och terminologi

Terminologiska uttryck kan skilja sig markant beroende på vilket område marknadsföringen av er produkt gäller. Här är det också viktigt med sakkunskap i det specifika området.

Vi behovsanpassar er översättning utifrån era önskemål och den översättare som hanterar era texter har alltid målspråket som modersmål och en bakgrund inom det aktuella området.

Kvalificerade översättare inom marknadsföring och försäljning

Våra översättare är insatta i ett eller flera marknadsområden. Ekonomi, IT, juridik, teknik, samhälle och turism är några områden inom vilka vi kan erbjuda kvalitetssäkrade översättningar.

Vid större flerspråkiga projekt sätter vi ihop ett projektledarteam och flera översättare för att hantera era översättningar så snabbt och effektivt som möjligt.

Layout och filformat

Vi hanterar alla typer av filformat och med en smidig och kostnadseffektiv hantering kan vi också hålla nere kostnaderna och erbjuda konkurrenskraftiga priser.

Spara tid och pengar genom att anlita oss på översättningsbyrån Snabböversättare. Hos oss får ni kvalitetsöversättningar med snabba leveranser som är redo att användas direkt i er marknadsföring.

Vad kostar en översättning av en broschyr från engelska till svenska?

För att svara på den frågan behöver vi se det material ni vill låta översätta. Fyll i formuläret eller skicka texterna till oss så gör vi en analys och återkommer sedan med ett prisvärt erbjudande.

Kontakta oss

Välkomna att höra av er på 08-58 09 78 77 vid frågor och funderingar kring er översättning. Tillsammans tar vi fram den lösning som passar er bäst och skräddarsyr hela projektet efter era behov.

2016-06-10T09:07:09.3175727Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.