Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Riga.

Professionella översättningar till och från lettiska. Maila era texter eller fyll i formuläret till höger så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Översättningsbyrå lettiska

Lettiska är det officiella språket i Lettland. Minoritetsspråk som förekommer är: ryska, vitryska, ukrainska och polska.

Vi utför översättningar till och från lettiska till både enskilda personer som större organisationer och företag. Vi är kända för vår höga kvalitet, låga priser och korta leveranstider.

Översättningsbyrå Snabböversättare har välutbildade och specialiserade översättare för alla typer av översättningar till och från lettiska.

Kontakta oss redan idag så hjälper vi er vidare!

Lettiska översättare på plats

Affärsbrev, specifikationer, bruksanvisningar eller avtal är bara några exempel på vad vi kan översätta. Våra lettiska översättare finns lokaliserade i Estland.

De har alltid lettiska som modersmål om det är målspråket. På sidan Att göra affärer i Lettland kan ni läsa mer om affärsmöjligheterna i Lettland.

Vi tar även hänsyn till dialektala skillnader och andra påverkande faktorer i översättningen. Det kallas lokalisering och är ofta avgörande i en översättning. Vi tittar på vilken målgrupp ni har och i vilket sammanhang texten ska användas.

Offerterbjudande

Vill ni ha en offert på er lettiska översättning? Fyll i formuläret eller maila era inskannade texter till oss. Vi ser över materialet och återkommer med ett offerterbjudande som få konkurrenter kan matcha. Skicka gärna in er text med en gång så att en av våra projektledare kan göra en ordentlig analys och ge er säkert besked om pris. Många gånger kan vi nämligen lämna rabatt.

Så fort ni godtagit offerten sätter vi igång med att bearbeta er text. Översättaren är noga utvald i förhållande till ämnesområde och ni får en översättning av absolut högsta kvalitet och med en snabb leverans.

Funderar ni över någonting? Välkomna att ringa oss på 08-58 09 78 77 så svarar någon av våra projektledare på era frågor.

2020-01-22T14:40:58.5340038Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.