Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Sveti Sava-kyrkan.

Sveti Sava-kyrkan. Vi utför kvalitetsöversättningar från engelska till serbiska till rimliga priser. Begär en offert för er översättning redan idag!

Vi översätter från engelska till serbiska

Serbiska är ett av de sydslaviska språken. Många av de slaviska språkvarianterna ligger varandra nära.

Översättningsbyrån Snabböversättare har kunskapen om hur de skiljer sig från varandra.

Engelsk-serbiska översättningar

Våra serbiska översättare finns stationerade i Serbien eller regioner där språket talas. De har serbiska som modersmål och utbildning och/eller erfarenhet inom ert specifika fackområde.

När vi anlitar en översättare för en textöversättning från engelska till serbiska bedömer vi hur kompatibel personen är med uppdraget.

Vi kräver att översättaren ska ha:

Högkvalitativ översättning till låg kostnad

Att kunna leverera en högkvalitativ produkt är viktigt för oss. Eftersom våra översättare även jobbar kvällar och helger innebär det att vi också kan garantera korta leveranstider.

Men det bästa av allt är att vi tack vare effektiva arbetsrutiner kan hålla låga marknadspriser.

Bli en av våra nöjda kunder ni också!

Vi anser att språk är viktigt och roligt! Låt oss hjälpa er i er kommunikation från engelska till serbiska. Vi har expertisen, spetskompetensen och den språkkulturella insikt som är nödvändig för en korrekt översättning.

Bli en av våra nöjda företagskunder ni också! Begär en offert via formuläret eller skanna in, bifoga och skicka era texter via e-post.

Vi gör en utvärdering av materialet och återkommer med ett förmånligt offerterbjudande så fort som möjligt. Väljer ni att godta offerten börjar vi bearbeta er text direkt. Hör av er på 08-58 09 78 77 om ni vill veta mer.

2016-07-11T11:07:13.7419755Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.