Moské i Esfahan.

Moské i Esfahan. Vi utför översättningar från engelska till persiska.

Översättning från engelska till persiska

Översättningsbyrån Snabböversättare har ett brett kundklientel. Vi får uppdrag av både privatpersoner, företag, myndigheter och organisationer.

De översättare vi anlitar har alltid målspråket (här persiska) som modersmål. Vi skräddarsyr hela översättningen utifrån era behov och önskemål.

Tillgång och efterfrågan

Med ett sådant världsomfattande språk är efterfrågan på persiska översättningar givetvis också stor.

Vi har tillgång till ett stort nätverk av frilansande persiska översättare i olika regioner. Tack vare det kan vi täcka det stora behov som finns av översättningar från bland annat engelska till persiska.

Lokalisering

Med spetskompetenta översättare inom olika områden och regioner har vi en stark position i branschen och på marknaden. Lokalisering, det vill säga behovsanpassade översättningar, stärker vår position ytterligare.

Dialekter, terminologi och språkkultur kan vara olika anledningar till varför man behöver en anpassad översättning. Måttenheter och ett ord med olika betydelser kan vara exempel på detta. Vi har kompetensen som krävs för den här typen av behovsanpassningar.

Offerterbjudande

Har ni många texter som behöver översättas från engelska till persiska? Mejla dem till oss så återkopplar vi med ett prisvärt offerterbjudande så fort som möjligt.

Har ni en liten text kan ni även använda er av formuläret. Ange gärna eventuella önskemål eller annan, för översättningen, viktig information.

Kontakta oss

Varmt välkomna att ringa till oss på 08-58 09 78 77 om ni har frågor eller vill ha mer information. Vill ni hellre mejla kan ni kontakta en av våra projektledare direkt via visitkortet här nedanför.

2016-07-11T07:40:17.7785033Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.