Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Översättning från engelska till kanadensisk franska

Hotell i Tadoussac, Québec

Vi översätter från engelska till kanadensisk franska.

Snabböversättare utför översättningar från engelska till franska i olika delar av Kanada. Vi har specialiserade kanadensiska översättare inom alla ämnesområden.

De personer vi anlitar för översättningar har québecfranska eller akadisk franska som modersmål.

Eftersom översättarna finns i olika geografiska områden kan vi kvalitetsäkra er text när det gäller lokal fackterminologi och juridiska omständigheter.

Juridiska översättningar

Eftersom engelska och franska är de två största språken i Kanada är det också vanligt att man behöver juridiska avtal på de båda språken. Snabböversättare hanterar era juridiska texter och hjälper gärna till med era översättningar.

Offertförfrågan

Begär en offert för er översättning. Skicka era filer bifogade i ett e-postmeddelande så går vi igenom materialet och pratar med den översättare vi anser passa bäst för ert uppdrag.

Vi återkommer med ett erbjudande som våra konkurrenter får svårt att matcha. Vi tål att jämföras!

Våra kontaktuppgifter finns samlade under sidan Kontakt. Hör av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2019-11-20T16:30:02.1323234Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.