Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Karta över asien.

Våra modersmålsöversättare garanterar kvalitetssäkrade översättningar från engelska till dari. Ring 08-58 09 78 77 för ytterligare information!

Översättningar från engelska till dari

Översättningsbyrån Snabböversättare kundkrets sträcker sig från enskilda personer till större företag och organisationer.

Vi skräddarsyr er översättning från engelska till dari och lokalisering är en självklar del i vårt sätt att arbeta.

Era texter anpassas alltid i förhållande till geografiskt område och dialektala differenser.

Olika typer av översättningar

Behöver du som privatperson översätta ett e-postmeddelande eller behöver ni som företag översätta engelska instruktioner från engelska till dari?

Vi erbjuder våra översättningstjänster till alla oavsett dokumenttyp, textmängd och komplexitet.

Med konkurrenskraftiga priser och kvalitetssäkrade texter av högsta standard, har vi idag en stark position på översättningsmarknaden. Vi är kända för vår höga kvalitet, snabba respons och goda service.

Skräddarsydd offert

Har ni många dokument som ska översättas från engelska till dari? Mejla dem till oss så ser vi över materialet och återkommer så snart som möjligt med en skräddarsydd offert. Vi garanterar ett erbjudande som få andra översättningsbyråer kan matcha eller överträffa.

Kontakt

Ring gärna om ni undrar över någonting så hjälper vi er vidare. Tillsammans med er tar vi fram den projektlösning som passar dig/er bäst.

2016-07-11T07:39:55.0612318Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.