Översättningar från engelska till valencianska

Valencia nattetid.

Behöver ni en valenciansk översättning?

Valencianskan är en variant av katalanskan som har sitt ursprung i latinet, ett så kallat romanskt språk.

Valencianskan liknar spanskan en aning mer än vad katalanskan gör och ofta blandas ord från katalanska och spanska i samma mening.

Översättningsbyrån Snabböversättare har expertisen för att veta de små skillnaderna i de olika språken och dialekterna – vi översätter era dokument från engelska till valencianska.

Engelsk-valencianska översättare

Vi har valencianska översättare med specialkompetens inom de flesta ämnesområden – allt för att kunna erbjuda högsta kvalitet och snabba leveranser till konkurrenskraftiga priser.

Oavsett om ni är privatperson och vill ha ett CV översatt till valencianska eller ett företag som vill ha en industriteknisk manual översatt från engelska till valencianska så kan vi hjälpa er.

Valenciansk översättningsbyrå

Vår valencianska översättningsbyrå Snabböversättare hjälper er med alla typer av översättningar från engelska till valencianska. Med ett massivt nätverk av certifierade översättare över hela världen, en effektiv organisation och ett unikt programsystem är vi en av de ledande översättningsbyråerna på marknaden idag.

Lokalisering i Valencia

Valencianskan liknar spanskan lite mer än vad katalanskan gör. Ofta blandas ord från katalanska och spanska i samma mening. Huruvida valencianska ska räknas som eget språk eller tillhöra katalanskan är politiskt laddat i Spanien och diskuteras hett. Lingvistiskt sett är det en definitionsfråga, men med stark övervikt för att de är ett och samma språk.

Översättningsbyrån Snabböversättare tar inte ställning i den frågan utan behovsanpassar era texter efter den språkvariant ni vill översätta till. Våra valencianska översättare lokalanpassar översättningen efter målgrupp och övriga omständigheter. Allt för att texten ska översättas så autentiskt som möjligt i förhållande till källtext och källspråk.

Erbjudande

För att vi ska kunna tala om vad er översättning kostar behöver vi se det underlag som ska översättas. Bifoga detta i ett mail så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande så fort som möjligt. Ring oss på 08-58 09 78 77 för mer information.

2016-07-13T12:12:25.3561108Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.