Bläckpenna

Skicka in er text så återkommer en projektledare till dig med information om vad vi kan erbjuda.

Översättning från engelska till urdu

Ordförrådet inom urdu består till största del av persiska ord. Ungefär 30 % är en blandning av arabiska och turkiska ord.

Man kan även se influenser av franska, portugisiska och holländska. Det finns ett mindre antal lånord från chagatai, portugisiska, grekiska och på senare tid engelska.

Från personliga brev till juridiska handlingar

Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från engelska till urdu. Vi hanterar såväl enklare texter som mer avancerade.

Hos oss får ni lokaliserade översättare med urdu som modersmål. Med kunskap om dialektala skillnader och med expertis inom varierande områden får ni bästa tänkbara kvalitet på er översättning.

Juridiska översättare

Den översättare som hanterar er text är noga utvald för att matcha textinnehållets ämnesområde. Med målspråket som modersmål och mycket goda kunskaper i engelska garanteras ni en produkt av högsta kvalitet.

Erbjudande

Det är enkelt att ta reda på vad er text kostar att översätta. Fyll i offertformuläret eller bifoga materialet i ett mail så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Kontakt

Under sidan Kontakt finns alla våra kontaktuppgifter. Ring eller maila oss om ni har några frågor så hjälper vi er!

2016-06-16T13:00:10.8931117Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.