Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Karta över Tyskland

Engelsk-tysk översättningsbyrå. Begär en offert genom formuläret eller via e-post.

Engelsk-tyska översättningstjänster

Vår engelsk-tyska översättningsbyrå hjälper er med alla typer av translationer. CV, juridiska dokument, privatperson eller företag spelar ingen roll!

Vi utför översättningar åt alla!

Hög standard till lågt pris

Hög kvalitet behöver inte kosta mycket. Med ett ordpris på SEK 1,50 har vi ett lägre pris än de flesta andra översättningsbyråer.

Utgå från er engelska text och beräkna kostnaden för er översättning till tyska. Vill ni inte räkna själv så kontakta oss för en offert genom formuläret.

Ni kan även bifoga materialet i ett e-postmeddelande. Så fort vi granskat underlaget återkommer vi med en specifikation.

Lokalisering

Vi är en av få översättningsbyråer som är lokaliserade i länder både inom och utanför EU:s gränser. I Europa har vi kontor i Tyskland, Nederländerna, Skandinavien och Storbritannien.

Lokalisering – kunskapen om de små detaljerna som varierar i ett språk – är en av våra styrkor som översättningsbyrå. Dialektala skillnader från norr till söder, öst till väst, terminologiska skillnader beroende på ämnesområde och mycket mer. Vi kan de olika språkvarianterna.

Offert

Är det brådskande med er översättning? Vill ni ha en snabb leverans till ett rimligt pris och av högsta möjliga kvalitet? Hos Snabböversättare översättningsbyrå får ni just det!

Använd er av offertformuläret eller skicka era textmaterialet via e-post så tar en av våra projektledare kontakt med er när vi analyserat texterna och pratat med den översättare vi anser bäst lämpad för ert uppdrag.

Vi skickar ett offerterbjudande som ni får ta ställning till. Vill ni ha en första kontakt via telefon så ringer ni oss på 08-58 09 78 77. Vi diskuterar fram det upplägg som passar er bäst. Vi behovsanpassar er översättning efter era önskemål!

Välkomna!

2016-07-06T11:13:21.9913243Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.