Tangentbord med händer på.

Professionella översättningar från engelska till romani. Kontakta oss via formuläret eller mejla era texter, så återkommer vi med ett prisvärt offerterbjudande!

Översättning från engelska till romani

Romani chib är ett språk som talas över hela världen. Dialekterna är många och skiljer sig mycket från land till land.

Om ni är i behov av en översättning mellan romani och engelska kan vi hjälpa till. Snabböversättare erbjuder översättningstjänster från engelska till romani.

Romska översättningar

Vi har kompetensen som krävs för romska översättningar. Oavsett land och dialekt har vi kunskapen om vad som skiljer språkvarianterna åt.

Vi är kända för vår höga kvalitet, våra låga priser och snabba leveranser. Hör av er så diskuterar vi fram en lösning som passar er bäst.

Ett belyst språk

Romani är ett språk som varit belyst av media i olika länder det senaste året och med ett ökat intresse för språket ökar också efterfrågan på översättningar till och från romani chib.

Vi har kompetensen för att göra korrekta översättningar inom olika ämnesområden. Våra översättare är väl insatta i språkkulturen och de olika dialekterna som finns.

Begäran om offert

Skicka in era engelska texter så tittar någon av våra projektledare på materialet och återkommer med ett offerterbjudande. Varmt välkomna med er förfrågan.

Kontakta oss

Ring oss om ni har frågor eller vill ha ytterligare information. Samtliga kontaktuppgifter hittar ni på sidan Kontakt.

2016-12-20T09:42:20.1527449Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.