Vatikanen i Rom.

Latin är fortfarande ett levande språk inom den katolska kyrkan, medicin och forskning. Vi hjälper er med översättningar från engelska till latin.

Översättning från engelska till latin

För att förstå Europas historia och språken som finns i världsdelen är grundkunskaper om latin fortfarande av betydelse.

Översättarbyrån Snabböversättare hjälper er med översättningar från engelska till latin.

Film, medicin och biologi

Latin är idag inte ett levande språk i den bemärkelsen att det talas. Men att anse språket som utdött är fel.

Inom det medicinska och biologiska områdena har latin fortfarande en stark position. Film- och mediaproduktion är ännu ett område där latinet förekommer då och då. Katolicismen använder också latinet i skrift idag.

Vad kostar en översättning till latin?

På fliken Priser kan ni beräkna ett ordpris för er engelska text som ni vill översätta till latin. Men vi rekommenderar att ni skannar in era textdokument, bifogar och skickar dem till oss via e-post.

Detta för att ni ska få ett så korrekt pris som möjligt. Priserna varierar beroende på typ av dokument och omfång av text. Låt oss analysera materialet och ange eventuella önskemål i mailet till oss.

Vi återkommer med ett erbjudande som få andra byråer kan matcha. Ring 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare! Vi skräddarsyr er översättning från engelska till latin efter era behov.

2016-07-08T10:56:24.0261427Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.