Koh Phangan, Thailand.

Koh Phangan, Thailand. Vi erbjuder översättningar mellan engelska och thai.

Översättning från engelska till thai

Turismen är stor i Thailand. Vi översätter olika typer av turistinformation från thai till engelska. Men vi kan självklart hjälpa till med översättningar från engelska till thai också!

Snabböversättare har modersmålsöversättare inom de flesta ämnesområden. Vi hanterar så väl personliga brev som mer komplexa juridiska dokument.

Thailändska översättare

Ganska ofta hör man uttrycket lokalisering i översättningssammanhang. Det avser att texten anpassas lokalt till påverkande faktorer så som:

  • dialektala skillnader
  • fackterminologi inom relevant område
  • layout – omvandling av mått och enheter
  • målgrupp

Speciellt utvecklad och för oss framtagen mjukvaruteknik gör det möjligt att arbeta kostnadseffektivt. Vi sparar tid och pengar och det gynnar naturligtvis er som kund.

Förmånliga priser

Ni får en personlig projektledare och skräddarsydd översättning. En och samma kontaktperson under hela översättningen gör att ni som kund kan känna en trygghet. Som ett projektledarteam finns vi alltid tillgängliga för er som kund.

Ring 08-44 68 58 87 så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!

För att vi ska kunna svara på vad er översättning från engelska till thai kostar behöver vi se det underlag som ska översättas. Bifoga era filer tillsammans med era önskemål i ett e-postmeddelande så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande.

Har ni en mindre text som ska översättas går det även bra att fylla i formuläret. Vi påbörjar översättningen så fort ni valt att tacka ja till offerten.

2016-07-14T11:32:36.4551782Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo