Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Tempel i Sri Lanka.

Maila era inskannade filer till oss så återkommer vi med en prisvärd offert. Vi hjälper er med översättningar från engelska till singalesiska.

Översättning från engelska till singalesiska

Det finns gott om möjligheter till att göra affärer på Sri Lanka. Export av gummi, frukt, grönsaker och skor förekommer.

Snabböversättare erbjuder kvalitativa översättningar från engelska till singalesiska. Med många års erfarenhet av översättningar inom olika affärsområden till och från singalesiska är vi övertygade om att vi kan hjälpa er!

Kokosnötter

Affärsmöjligheterna är många på Sri Lanka. Kokosnötter är en av dem. Ungefär 3 000 miljoner nötter odlas fram varje år och industrin omsätter stora summor pengar.

Exporthandeln utgör en viktig del av Sri Lankas ekonomi och kokosnötter är en av de viktigaste exportvarorna.

Snabböversättare har den översättare ni behöver i er affärskommunikation från engelska till singalesiska. Låt oss göra det vi är bra på så ni kan fokusera på era affärer.

Offert för en singalesisk översättning

Skanna in era texter och bifoga de i ett e-postmeddelande och skicka till oss eller fyll i formuläret.

Vi granskar texterna och återkopplar till er med ett erbjudande som få av våra konkurrenter kan överträffa. Godtar ni erbjudandet sätter vi igång med arbetet direkt.

Ring oss

Ring oss på 08-58 09 78 77 så pratar vi om hur vi kan hantera era affärstexter på bästa sätt. Vi tittar på behov, önskemål, målgrupp och andra viktiga faktorer och skräddarsyr sedan översättningen utifrån dessa.

2016-07-13T11:01:19.8725684Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.