Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Snabb
Kundens behov - Vårt fokus

Bro i Moskva.

Vi erbjuder översättningstjänster mellan engelska och ryska.

Översättning från engelska till ryska

Personliga och okomplicerade affärsrelationer med motparter är en förutsättning för affärer i Ryssland.

Med många ekonomiska regioner alla med olika förutsättningar krävs en djupare kunskap om de olika affärsområdena.

Spetskompetens

Snabböversättare väljer översättare i förhållande till textmaterialets innehåll och denne har alltid målspråket som modersmål, det vill säga ryska i detta fallet.

Välutbildade, specialiserade och erfarna översättare bearbetar era texter med stor hänsyn till de lokala faktorer som kan påverka eran översättning.

Ryska översättare

Vi samarbetar med ryska översättare bosatta i olika rysktalande regioner, inte bara i Ryssland. Målgruppen för översättningen är precis lika viktig för att få en autentisk översättning som förmedlar samma språkkänsla som källspråket gör.

De ryska översättarna har även mycket goda språkkunskaper i engelska vilket säkerställer er produkt ytterligare.

Offert

Lokalisering, ryska översättare i alla tidszoner som arbetar kvällar och helger är några orsaker till att vi även kan pressa priserna. Hög kvalitet behöver inte vara dyrt. Vi är ett levande exempel på det.

Med modern programvaruteknik kan vi fokusera helt på kunden och ger er som konsument många fördelar. Mejla era textdokument så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande snarast möjligt.

Kontakt

Ring 08-58 09 78 77 så berättar vi mer om hur vi arbetar och vilka översättningstjänster vi kan erbjuda er! Ni får en skräddarsydd översättning anpassad till era önskemål och behov.

2016-07-11T09:24:27.9834613Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.