Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Boksidor.

Vi översätter gärna era engelska texter till kurmanji. Skicka dokumentfilerna via e-post så hjälper vi er vidare.

Översättningar från engelska till kurmanji

Vi har kurdiska översättare som kan hantera olika dialektvarianter i språket. Sorani är en kurdisk dialekt och kurmanji är en annan. De anses vara de största dialekterna.

Huvuddialekterna har i sin tur underdialekter och bahdini och zaza tillhör kurmanji.

Bahdini och zaza

Kärt barn har många namn. De dialektala benämningarna på underdialekterna är flera. Bahdini kan även kallas badinani. Zaza benämns också som: zazaiska, zazakî och har sitt namn från zazafolket i östra Turkiet. Andra namn för zaza är kirdki, dimili och kirmancki.

Engelsk-kurdiska översättningar

Hos oss på Snabböversättare får ni en kvalitetssäkrad textöversättning. Kurdiska översättare med språket som modersmål och kurmanji som spetskompetens ger er högsta tänkbara standard på er engelsk-kurdiska översättning.

Ni får mer än så om ni anlitar oss för er översättning från engelska till kurmanji. Ni får även:

Nyckeln till framgång

Våra nöjda kunder är naturligtvis grunden till vår starka position på marknaden idag. Vi har kommit långt som företag och fortsätter expandera runt om i världen. Flera kontor håller på att etablera sig globalt.

Att vi anlitas för återkommande uppdrag av företag och privatpersoner beror på många saker. Några av de är:

Snabböversättare erbjuder förstklassiga översättningstjänster till konkurrenskraftiga priser. Jämför oss gärna med konkurrerande byråer!

Specificerat erbjudande efter era önskemål

Ni skickar in era texter till oss, antingen via formuläret eller om det är många sidor är det bättre ni bifogar filerna i ett e-mail. Vi analyserar och skickar tillbaka ett offerterbjudande som ni tar ställning till om ni vill godta eller inte.

Accepterar ni det erbjudande ni fått sätter översättningsarbetet igång med detsamma. Vi informerar om allt detta när det är dags. Ni har en och samma kontaktperson under den här tiden.

Fråga oss

Er projektledare är den person ni har kontakt med under hela processen men jobbar i ett team med flera andra projektledare. De finns alltid tillgängliga för att svara på era frågor.

Vill ni ta kontakt med oss redan idag kan ni gå in på sidan Kontakt. Där hittar ni alla kontaktuppgifter. Tveka inte! Ring oss!

2016-07-08T08:32:07.8733324Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 44 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.