Tangentbord.

Vi utför översättningar från engelska till bengali.

Översättning från engelska till bengali

Snabböversättare är en översättningsbyrå med de stora kunskaperna i de små språken. Med ett massivt nätverk av översättare världen över kan vi hantera de flesta språkkombinationerna.

Välutbildade översättare med spetskompetens inom olika ämnesområden höjer standarden ytterligare. Vi garanterar kvalitetssäkrade texter till rimliga priser.

Översättningar till bengaliska

Översättningsbyrån Snabböversättare väljer den översättare som har rätt kompetens och en adekvat utbildning i förhållande till er texts ämnesområde.

Juridiska, medicinska eller tekniska texter hanteras och bearbetas alltid av personer med en relevant bakgrund. Vi översätter gärna era textdokument från engelska till bengaliska. Ta kontakt med oss redan idag så skräddarsyr vi er översättning efter era önskemål och krav.

Lokalisering

Vi tar hänsyn till lokala faktorer som inverkar på översättningen. Det kan vara dialektala avvikelser, terminologiska uttryck och kulturella influenser.

När man väger in dessa faktorer kallas det lokalisering. Detta är avgörande många gånger för en autentisk översättning. Hos oss får ni alltid lokaliserade översättningar.

Kontakta oss

Tveka inte att ringa 08-58 09 78 77 om ni har frågor kring er översättning. Alla våra kontaktuppgifter finns på sidan Kontakt. Hör av er så berättar vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

2016-07-04T12:03:19.8124111Z

Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.