Bratislava

Vi erbjuder översättningar från engelska till slovakiska.

Översättning från engelska till slovakiska

Vi samarbetar med lokaliserade översättare i Slovakien. Anlitar vi en översättare för en översättning från engelska till slovakiska garanterar vi att denne har:

  • slovakiska som modersmål
  • inriktad engelsk utbildning
  • spetskompetens inom relevant område

Snabböversättare har lång erfarenhet inom branschen. Med effektiviserat arbetssystem håller vi nere produktionskostnaderna och bibehåller den höga kvaliteten.

Slovakiska modersmålsöversättare

Lokaliserade översättare med bred kunskap inom ert område och målspråkets land kvalitetssäkrar er översättning. Ni får bästa tänkbara kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Kontakta oss och ta reda på varför så många kunder anlitar oss för återkommande uppdrag. Vi ger er gärna referenser på begäran.

Offert baserad på era önskemål

Vi kan utan tvekan påstå att vi har rätt översättare för just er text! Vi har många översättare med kunskap inom flera olika fackområden. CV eller teknisk handbok spelar ingen roll, vi översätter alla typ av texter.

Skicka era textfiler till oss så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande. Väljer ni att anta den offert vi skickat, börjar vi bearbeta dokumenten med detsamma.

Ring oss

Kontakta oss på 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har. Vi berättar mer om vad vi kan göra för er!

2016-07-13T11:02:25.0437245Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.