Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Kloster i Rumänien.

Vi erbjuder översättningar från engelska till rumänska.

Översättning från engelska till rumänska

Det finns en affärsmarknad för jordbruks- och industriprodukter, verktygs- och anläggningsmaskiner och elektrisk utrustning.

Det medför också att behovet för översättningar av exempelvis instruktionsböcker är stort.

Snabböversättare anlitar alltid rumänska översättare med bakgrund inom textens ämnesområde.

Översättare med rumänska som modersmål

Er engelska handbok översätts med terminologisk kunskap inom det aktuella området. Rumänska är alltid personens modersmål i det här fallet.

Tekniska, juridiska och medicinska dokument är inga problem att översätta. Vi har sakkunniga översättare för hela affärsmarknaden.

Modern teknologi

Med modern teknologi kan vi fokusera på er som kund. Det genererar besparing av tid och därmed också pengar. Naturligtvis gynnar det er som konsument.

Ni får ett lägre pris hos oss jämfört med många av våra konkurrenters. Ni får samma höga kvalitet trots lägre priser och vi levererar snabbt.

Offert på begäran

Skicka era filer till oss via e-post så beräknar vi översättningskostnaden och återkommer med ett prisvärt erbjudande. Våra kunder är både privatpersoner och större företag. Oavsett dokumenttyp och mängd text hjälper vi dig/er!

Kontakta oss

Välkomna att ringa 08-58 09 78 77 så svarar vi på de frågor ni har. Hos oss får ni en behovsanpassad översättning av högsta kvalitet.

2016-07-11T08:45:32.2119075Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.