Översättningar från engelska till katalanska

Traditionell katalansk dans.

Behöver ni en katalansk översättning? Fyll i formuläret eller maila oss er text så återkommer vi med ett offerterbjudande!

Katalanskan har sin härkomst i latinet. Många tror inte att det är någon skillnad på spanska och katalanska. Men det stämmer inte riktigt, det finns differenser.

Franskan och italienskan ligger närmare katalanskan än spanskan gör. Man märker detta tydligt när det gäller konstruktionen av orden.

Översättningsbyrån Snabböversättare översätter era filer, texter och dokument från engelska till katalanska.

Engelsk-katalanska översättare

Snabböversättare har katalanska översättare med specialkompetens inom de flesta ämnesområden. Vi erbjuder högsta tänkbara kvalitet till konkurrenskraftiga priser och med korta leveranstider.

Katalanskt L-ljud och spanskt J-ljud

Spanskan och katalanskan skiljer sig främst i användandet av det katalanska skiljetecknet ·.

Tecknet används när man vill markera att dubbla L inte ska övergå i ett mjukt J-ljud. I spanska uttalas LL med det mjuka, glidande J-ljudet.

Lokaliserade översättare

Oavsett vilken målgrupp er översättning riktar sig till, har vi rätt katalanska översättare för just er. Expertis inom allt från jordbruk till juridik finns hos våra translatorer.

Era engelska texter översätts till katalanska har även genomgått lokalisering.

Lokalisering är ett vanligt ord i många sammanhang. I situationer med katalanska översättningar betyder uttrycket att översättaren väger in lokala faktorer som kan påverka produkten. Det kan vara skillnader i:

  • Dialekter
  • Språkkultur
  • Terminologi

Förmånligt erbjudande utan förbindelse

Begär en offert för er översättning från engelska till katalanska utan att förbinda er till någonting.

Ta reda på kostnaden genom att använda formuläret eller skicka inskannat material via e-post. Vi gör en analys och återkommer sedan med ett förmånligt erbjudande som ni aktivt måste tacka ja till för att vi ska gå vidare med er översättning. Det kostar er alltså ingenting innan ni tackat ja till erbjudandet ni fått.

Vill ni ha mer information om engelsk-katalanska översättningar kan ni kontakta oss. Välkomna att ringa! Vi svarar på era frågor.

2016-07-13T12:11:52.6608416Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo