Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningstjänster från engelska till franska

Frankrikes flagga.

Vi utför översättningar mellan engelska och franska. Har ni några frågor? Maila dessa till oss så svarar någon av våra projektledare under dagen!

Är ni på jakt efter en fransk översättning av en engelsk text? Behöver ni den så fort som möjligt och helst inom 24 timmar?

Hos översättarbyrån Snabböversättare hittar ni expertisen ni söker. Vi är kända för våra korta leveranstider och vår höga kvalitet.

Erfarenhet inom många områden

Just den här språkkombinationen: engelska-franska , är något vi översätter emellan varje dag. I de fall målspråket är franska, samarbetar vi med översättare som har franska som modersmål.

Så gott som alla översättare bor i Frankrike och de är specialiserade på ett särskilt ämnesområde. Från sport och politik, vinproduktion och flygtrafik till juridik och medicin – vi har spetskompetens över hela marknaden.

Konkurrenskraftigt ordpris

Utgå från er engelska text och räkna själva ut kostnaden för er engelsk-franska översättning. Vårt ordpris är endast SEK 1,50.

Ni kan även skicka det inskannade materialet bifogat i ett mail till oss så räknar vi ut priset. Vi rekommenderar det senare då priset kan variera beroende på behov och önskemål.

Kontakta oss för en offert

Känner ni att ni att ni vill fråga något eller ha ytterligare information innan ni skickar in några texter? Ta kontakt med oss på 08-58 09 78 77. Våra project managers finns tillgängliga och svarar på era frågor.

Vill ni ta del av vårt offerterbjudande direkt? Fyll i offertformuläret eller skicka era inskannade textdokument via e-post så återkommer vi så snart vi analyserat textfilerna.

2016-07-06T10:13:47.5479157Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.