Översättningar från engelska till belgisk franska

Gothic Belfry, klocktornet i Tournai.

Vi översätter era texter från engelska till belgisk franska.

För gemene man säger man kanske bara franska utan att faktiskt tänka på att det förekommer olika typer av franska. Språket varierar beroende på vart i världen det talas.

En stor skillnad mellan belgisk franska och klassisk franska som talas i Frankrike är användningen av vissa räkneord.

Vi på Snabböversättare vet skillnaderna och är specialiserade på just detta. Vi översätter era dokument från engelska till belgisk franska.

Lokalisering – franska i Belgien

Med lokalisering menas just att veta de små men avgörande dialektala och grammatiska skillnaderna av ett och i grunden samma språk.

Allt det runt omkring som har betydelse för en översättning. Om det så är franska i Frankrike eller Belgien era dokument ska översättas till och oberoende av om det är inom juridik eller catering så kan vi hjälpa er!

Belgisk-franska översättare

Snabböversättares belgisk-franska översättare hanterar era medicintekniska dokument, journalistiska artiklar eller ert personliga brev från engelska till belgisk franska. Enskild person eller organisation, ett eller flera textdokument har ingen betydelse. Vi hjälper dig/er oavsett!

Offert

Begär en offert och ta reda på den exakta kostnaden för er översättning. Maila underlaget till oss så återkommer vi med ett erbjudande när vi analyserat texterna. Vi pratar med översättaren och förhandlar fram ett förmånligt pris för er text.

Har ni frågor, funderingar eller vill ha mer information så ring oss. Telefonnummer finns under sidan Kontakt. Vi skräddarsyr er översättning från engelska till belgisk franska enligt era önskemål!

2016-07-06T09:23:06.0728467Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.