Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Översättningar från argentinsk spanska till svenska

Ekor i vatten.

Översättningar från argentinsk spanska till svenska.

Argentinsk spanska skiljer sig fonologiskt från övrig spanska.

Río de la Plata-spanska och kastilianska är de två varianter som är specifika för de större städerna i Argentina och Uruguay.

Svenska översättare

Snabböversättare arbetar uteslutande med modersmålsöversättare. Att ha svenska som modersmål i den här kombinationen är ett krav för att vi ska anlita översättaren.

Språkkunskaperna i argentinsk spanska är mycket goda. Översättaren har utbildat sig inom det textens ämnesområde och kan ofta ha fler kompetensområden än ett.

Erbjudande till förmånligt pris

Vill ni veta vad er översättning kostar? Fyll i formuläret eller mejla textfilerna så återkommer vi med ett offerterbjudande som är grundat på ett ordpris.

Vi har ett genomsnittligt lägre pris än våra konkurrenter. Jämför oss gärna med andra byråer!

Kontakt

Kvaliteten är lika hög trots låga priser. Under fliken Kontakt hittar ni våra telefonnummer. Ring oss så berättar vi mer!

2016-07-13T12:17:19.6595382Z
Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Maria via e‑mail

Även i dessa svåra tider med covid-19 står vi klara att utföra era översättningar på ett ansvarsfullt sätt. Vi finns tillgängliga per 08-58 09 78 77 och e-post.

American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 42 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.