Snabb
översättare
Kundens behov - Vårt fokus
Kundens behov - Vårt fokus

Projektledare vid skrivbord.

Vi erbjuder kvalitativa översättningar av årsredovisningar och finansiella texter.

Årsredovisningar

Snabböversättare har bred ekonomisk erfarenhet när det gäller översättningar inom olika inriktningar.

Vi garanterar korrekta och professionella översättningar av era finansiella analyser, kvartalsrapporter och årsredovisningar.

Översättning av årsrapporter

Översättningar av den här typen av dokument kräver mycket noggrann hantering. Här behöver man jämföra den aktuella årsrapporten med andra från tidigare år. Därför är vi tacksamma om vi får tillgång till tidigare översättningar av liknande dokument.

Årsredovisningar som inte går att jämföra med tidigare årsrapporter ger trots allt otillräcklig insikt i företagets ekonomi. Skicka era årsrapporter via e-post så återkommer vi med en prisvärd offert. Meddela oss i förväg om ni vill ha ett signerat sekretessavtal (NDA).

Erfarenhet av översättning av årsredovisningar

Första gången vi översätter er årsredovisning tillämpar vi bästa praxis. Våra översättare som är specialiserade inom olika ekonomiska områden garanterar en kvalitetssäkrad översättning utöver det vanliga.

Vi anpassar översättningen utifrån era behov och förutsättningar. Ni får en produkt som är färdig att användas direkt i sitt rätta sammanhang.

Våra översättningar uppfyller standarder för redovisning

Våra översättare är insatta i EU-föreskrifter och standarder för svensk redovisning. Vi har också ett antal översättare som har insikt i internationella standarder som US-GAAP (Generally Accepted Accounting Principles), IAS (International Accounting Standards) och IFRS (International Financial Reporting Standards).

XBRL-översättningar

Vi kan även översätta ekonomisk information i XBRL-format. Ring oss gärna på 08-58 09 78 77 så hjälper vi er vidare.

2016-08-30T08:56:24.2469852Z
Cecilia Henriksson
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Kontakta Cecilia via e‑mail
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 50 översättare fick vi 5,0 poäng av 5 möjliga.