Vi utför översättningar från svenska till kinesiska

Ginseng i skål.

Behöver ni översätta en innehållsförteckning mellan kinesiska och svenska inom området hälsokost? Vi utför översättningar mellan svenska och kinesiska.

Vi har lång erfarenhet av översättningar från svenska till kinesiska. Våra professionella kinesiska översättare har varierande expertisområden.

Vi hanterar texter inom områden som:

 • Ekonomi
 • Juridik
 • Medicin
 • Teknik
 • Marknadsföring
 • Personlig presentation

Och översätter till och från kinesiska i kombination med språk som:

 • Danska
 • Japanska
 • Engelska
 • Franska
 • Tyska
 • Spanska
 • Italienska

Ökad efterfrågan på kinesiska översättningar

Kinesiska är inte bara det språk som flest talar, utan är idag också det snabbast växande språket. Efterfrågan på kinesiska översättningar har ökat, främst på grund av den ekonomiska tillväxten i Asien. Det finns flera olika kinesiska talspråk, men det procentuellt största är språkvarianten mandarin.

Vi har översättare som behärskar samtliga kinesiska språk. Oavsett om ni vill ha en översättning till eller från mandarin, traditionell eller förenklad kinesiska har vi rätt översättare för er.

Lokaliserade kinesiska översättare i vårt nätverk

Precis som alla våra översättare har våra kinesiska översättare mångårig erfarenhet av översättning. För översättning till kinesiska tar vi vanligen hjälp av våra frilansande översättare i Kina, USA, Taiwan eller Singapore.

Dessa översättare bor i de områden där språket talas och säkerställer därmed ett korrekt och modernt språkbruk. Med lokaliserade översättare undviks eventuella missförstånd och terminologiska fel. Alla översättare har specialistkunskap inom specifika områden.

Handplockade översättare

Om ni vill ha en broschyr, ett nyhetsbrev eller en webbsida översatt ger vi uppdraget till en handplockad översättare. Vi tittar på vem som är bäst lämpad för den typen av översättning. Det behöver vara någon som skriver ledigt och lättläst och har erfarenhet av copywriting.

Översättningar av affärsavtal och andra officiella dokument behöver ofta en juridisk översättare. Vi har även det! Efterfrågan på juridiska översättningar i Kina har ökat under de senaste åren och vi har översatt många avtal av olika slag.

Kinesiska snabböversättningar

Vi erbjuder snabböversättningar från svenska till kinesiska och kinesiska till svenska. Det innebär att vi översätter direkt mellan språken utan att behöva översätta till engelska först. Det sparar både tid och pengar för er som kund! För översättning från svenska till kinesiska debiterar vi normalt SEK 2,82 per ord, och från kinesiska till svenska SEK 3,29.

Vill ni veta vad det skulle kosta att översätta era texter till eller från kinesiska? Begär en offert genom att fylla i formuläret och bifoga den textfil ni vill ha översatt. Är det mycket text? Bifoga textdokumenten i ett mail och ange eventuella önskemål.

Vi gör en analys av materialet och återkommer med ett förmånligt offerterbjudande. Varmt välkomna att kontakta oss på 08-58 09 78 77 om ni har några frågor.

2016-07-04T13:08:05.8481331Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo för EUATC och VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo
Professionella översättare föredrar oss. Snabböversättare är en företagsmedlem av ProZ, en internationell förening av översättare. Av 52 översättare fick vi 4,9 poäng av 5 möjliga.