Snabböversättare – översättningsbyrå i Göteborg

Projektledare.

Ring oss gärna så svarar vi på alla era frågor!

Är det bråttom att hitta någon som kan hjälpa er med en professionell översättning av bästa kvalitet till ett rimligt pris? Då har ni kommit rätt!

Översättningsbyrå Snabböversättare i Göteborg, har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och privatpersoner med översättningar till världens alla språk.

Vi har de bästa auktoriserade översättarna, samtliga med målspråket som modersmål. Vi har stor vana av att arbeta under tidspress och korta deadlines.

Vi har expertis inom många områden

Gång på gång visar vi att snabbhet och kvalitet går att kombinera. Från vårt virtuella kontor i Göteborg samarbetar vi med ett team mycket kvalificerade översättare där var och en är expert på sitt ämnesområde.

I vår databas finns exempelvis specialiserade översättare med expertis inom:

Teknik, ekonomi, juridik, medicin, farmaci, marknadsföring och turism.

Utöver dessa har vi även spetskompetens inom en rad smalare områden. Kontakta oss så berättar vi diskuterar vi hur vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Effektivitet innebär hög kvalitet till ett lågt pris

Tack vare den programvara som har utvecklats speciellt för Snabböversättare hanterar vi alla administrativa uppgifter som rör er översättning på ett effektivt sätt. Det resulterar i att vi kan koncentrera oss helt på er som kund och vi kan pressa priserna på marknaden.

Att kunna ha så hög kvalitet till så låga priser beror på många olika samverkande faktorer i företaget. Från kvalificerade och kompetenta frilansande översättare och god kommunikation mellan alla inblandade till den allra senaste programvarutekniken och tydliga arbetsrutiner.

Kontakta oss för en offert

Följ anvisningarna i formuläret eller mejla era textfiler till oss så återkommer vi med ett förmånligt offerterbjudande. Ni tar sedan ställning till om ni vill acceptera offerten och gå vidare med en beställning.

Ring och prata med någon om ni känner er osäkra eller vill fråga om någonting så ser vi till att er översättning anpassas utifrån de behov ni har.

Telefon och postadress:


Göteborg
World Trade Center
Mässans gata 18
SE-402 24 Göteborg
031-335 76 19

2016-12-20T15:41:55.1614748Z

Maria Norgren
Vill ni veta mer?

Vår projektledare besvarar gärna era frågor.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Vi är företagsmedlem i ATA, the American Translators Association.

Logo för EUATC och VViN

Om er översättning ska användas i Europa översätter vi enligt EUATC-standard.

Proz logo

De flesta av våra översättare är certifierade medlemmar hos Proz.

DIN CERTCO logo

Genom vårt utförliga arbete inom life sciences har vi blivit DIN CERTCO-registrerade.

Kiva supporter logo

Vi är stolt sponsor av KIVA.